Φωτια Κερατεα : Φωτιά σε Κερατέα και Ανάβυσσο - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Φωτια Κερατεα : Φωτιά σε Κερατέα και Ανάβυσσο - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί. Ολονύχτια μάχη για να μην ξεφύγει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 21:32. Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών. Μήνυμα για εκκένωση για οικισμούς έχει σταλεί από το 112 λόγω της φωτιάς που . Στον οικισμό του αγίου κωνσταντίνου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες να μην περάσει η φωτιά στον οικιστικό ιστό .

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στο άνω δασκαλείο κερατέας. Ολονύχτια μάχη για να μην ξεφύγει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Μάχη με τις φλόγες και τους θυελλώδεις ανέμους δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κερατέα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά . Μήνυμα για εκκένωση για οικισμούς έχει σταλεί από το 112 λόγω της φωτιάς που . Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά στην κερατέα που ξεκίνησε περίπου στις 11 το πρωί, καίγοντας χαμηλή βλάστηση στο μαρκάτι.

Κινδυνευουν κατοικιδια, αδεσποτα και ζωα της αγριας ...
Κινδυνευουν κατοικιδια, αδεσποτα και ζωα της αγριας ... from etetrapodotypia.gr
Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις . Ο μιχάλης χρυσοχΐδης είπε για τη φωτιά στα βίλια: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στο άνω δασκαλείο κερατέας. Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβέστες προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τον εθνικό δρυμό του σουνίου καθώς η φορά των ανέμων στέλνει τις . Η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:15 σε δασική έκταση νότια του οικισμού βιλίων εξελίσσεται σε . Στην περιοχή επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Ολονύχτια μάχη για να μην ξεφύγει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου.

Ολονύχτια μάχη για να μην ξεφύγει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 21:32. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στο άνω δασκαλείο κερατέας. Μήνυμα για εκκένωση για οικισμούς έχει σταλεί από το 112 λόγω της φωτιάς που . Στην περιοχή επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά στην κερατέα που ξεκίνησε περίπου στις 11 το πρωί, καίγοντας χαμηλή βλάστηση στο μαρκάτι. Στον οικισμό του αγίου κωνσταντίνου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες να μην περάσει η φωτιά στον οικιστικό ιστό . Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβέστες προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τον εθνικό δρυμό του σουνίου καθώς η φορά των ανέμων στέλνει τις . Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:15 σε δασική έκταση νότια του οικισμού βιλίων εξελίσσεται σε . Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις . Μάχη με τις φλόγες και τους θυελλώδεις ανέμους δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κερατέα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά . Η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Εναέρια και επίγεια μέσα επιχειρούν αυτή την ώρα στην περιοχή της κερατέας στο κομμάτι που την ενώνει με την ανάβυσσο.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:15 σε δασική έκταση νότια του οικισμού βιλίων εξελίσσεται σε . Στην περιοχή επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις . Μάχη με τις φλόγες και τους θυελλώδεις ανέμους δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κερατέα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά . Εναέρια και επίγεια μέσα επιχειρούν αυτή την ώρα στην περιοχή της κερατέας στο κομμάτι που την ενώνει με την ανάβυσσο.

Πύρινη κόλαση με τις αναζωπυρώσεις στην Κερατέα | OPEN TV
Πύρινη κόλαση με τις αναζωπυρώσεις στην Κερατέα | OPEN TV from s.tvopen.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στο άνω δασκαλείο κερατέας. Ο μιχάλης χρυσοχΐδης είπε για τη φωτιά στα βίλια: Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά στην κερατέα που ξεκίνησε περίπου στις 11 το πρωί, καίγοντας χαμηλή βλάστηση στο μαρκάτι. Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών. Ολονύχτια μάχη για να μην ξεφύγει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις . Στην περιοχή επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:15 σε δασική έκταση νότια του οικισμού βιλίων εξελίσσεται σε .

Μάχη με τις φλόγες και τους θυελλώδεις ανέμους δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κερατέα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά . Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 21:32. Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις . Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβέστες προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τον εθνικό δρυμό του σουνίου καθώς η φορά των ανέμων στέλνει τις . Ολονύχτια μάχη για να μην ξεφύγει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Στον οικισμό του αγίου κωνσταντίνου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες να μην περάσει η φωτιά στον οικιστικό ιστό . Μήνυμα για εκκένωση για οικισμούς έχει σταλεί από το 112 λόγω της φωτιάς που . Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:15 σε δασική έκταση νότια του οικισμού βιλίων εξελίσσεται σε . Η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Εναέρια και επίγεια μέσα επιχειρούν αυτή την ώρα στην περιοχή της κερατέας στο κομμάτι που την ενώνει με την ανάβυσσο. Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά στην κερατέα που ξεκίνησε περίπου στις 11 το πρωί, καίγοντας χαμηλή βλάστηση στο μαρκάτι. Στην περιοχή επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στο άνω δασκαλείο κερατέας.

Μάχη με τις φλόγες και τους θυελλώδεις ανέμους δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κερατέα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά . Μήνυμα για εκκένωση για οικισμούς έχει σταλεί από το 112 λόγω της φωτιάς που . Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:15 σε δασική έκταση νότια του οικισμού βιλίων εξελίσσεται σε . Η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών.

ΦΩΤΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑ | KalimeraEllada.gr
ΦΩΤΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑ | KalimeraEllada.gr from www.kalimera-ellada.gr
Η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Ολονύχτια μάχη για να μην ξεφύγει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Ο μιχάλης χρυσοχΐδης είπε για τη φωτιά στα βίλια: Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβέστες προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τον εθνικό δρυμό του σουνίου καθώς η φορά των ανέμων στέλνει τις . Εναέρια και επίγεια μέσα επιχειρούν αυτή την ώρα στην περιοχή της κερατέας στο κομμάτι που την ενώνει με την ανάβυσσο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στο άνω δασκαλείο κερατέας. Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις . Μήνυμα για εκκένωση για οικισμούς έχει σταλεί από το 112 λόγω της φωτιάς που .

Στον οικισμό του αγίου κωνσταντίνου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες να μην περάσει η φωτιά στον οικιστικό ιστό .

Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις . Εναέρια και επίγεια μέσα επιχειρούν αυτή την ώρα στην περιοχή της κερατέας στο κομμάτι που την ενώνει με την ανάβυσσο. Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά στην κερατέα που ξεκίνησε περίπου στις 11 το πρωί, καίγοντας χαμηλή βλάστηση στο μαρκάτι. Μήνυμα για εκκένωση για οικισμούς έχει σταλεί από το 112 λόγω της φωτιάς που . Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών. Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβέστες προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τον εθνικό δρυμό του σουνίου καθώς η φορά των ανέμων στέλνει τις . Η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:15 σε δασική έκταση νότια του οικισμού βιλίων εξελίσσεται σε . Ολονύχτια μάχη για να μην ξεφύγει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Μάχη με τις φλόγες και τους θυελλώδεις ανέμους δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κερατέα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά . Στον οικισμό του αγίου κωνσταντίνου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες να μην περάσει η φωτιά στον οικιστικό ιστό . Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 21:32. Ο μιχάλης χρυσοχΐδης είπε για τη φωτιά στα βίλια:

0 Response to "Φωτια Κερατεα : Φωτιά σε Κερατέα και Ανάβυσσο - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel